Gasly forlænger med Alpine

Pierre Gasly og Alpine forlænger samarbejdet idet franskmanden har underskrevet en ”multi year-deal” med det franske team. Det skriver Alpine på deres hjemmeside.

Pierre Gasly under fredagens træning til Spaniens Grand Prix. . Copyright Alpine F1

Af: Andreas Hansen (ah@bmf1.dk) d. 27/6 2024 klokken 11:06

Pierre Gasly har folænget sin aftale med Alpine fra 2025 og flere år frem. Det skriver Alpine på deres hjemmeside.

Teamet melder ikke, hvor lang kontrakten til Gasly er, men blot at den går fra 2025 og frem. Pierre Gasly er glad for, at aftalen med Alpine nu er forlænget.

”Jeg føler mig meget hjemme hos teamet. Jeg har været her i over 18 måneder, og det har hele tiden været planen at opbygge et langsigtet projekt med teamet. Selvom denne sæson har været svær på banen, så er jeg optimistisk omkring projektet, og jeg skal ingen steder,” siger Gasly til Alpines hjemmeside.

Alpines teamchef, Bruno Famin, glæder sig over, at man har forlænget med Gasly, men han påpeger også vigtigheden i at få den nuværende bil længere frem på gridden.

”Selvom det her er vigtigt for vores fremtid, så har vi øjnene rettet mod at forbedre vores nuværende bil. Vi har høje forhåbninger til denne sæson, og vi vil blive ved med at arbejde for at opnå disse forhåbninger,” fortæller Bruno Famin.

Alpine har ikke haft den sæson, som de havde håbet på. En tung, tung start på året, hvor de lå i bunden af feltet tegnede et tungt billede for resten af sæsonen, men i Spanien fik teamet point til begge biler, og det baner måske vejen for resten af sæsonen.

Alpine er imidlertid ikke klar til at offentliggøre Gaslys teamkammerat, efter det blev meldt ud, at Ocon ikke fortsætter hos teamet.

”Vi vil tage os tiden til at finde Pierres teamkammerat, og vi er glade for de muligheder, vi har på bordet.”

OM SKRIBENTEN

Andreas fra BMF1 Andreas er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Optakt til Østrigs Grand Prix Audi løfter sløret for 2026-modellen »