Ricciardo til Red Bull eller helt ude af Formel 1?

Daniel Ricciardo kom for et år siden tilbage til Formel 1, da Nyck de Vries ikke formåede at løfte opgaven, men efter den igangværende sæson, kan det være slut igen, eller han kan rykke op i Red Bull raceren.

Bahrains Grand Prix 2024 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/8 2024 klokken 12:08

Daniel Ricciardo har meldt ud, at han ikke føler at han er færdig i Formel 1 og at han håber at han vil få mange flere løb i toppen af motorsport.

Men han ved også, at det ikke bliver nemt og er afklaret med, at det hele snart kan være slut og at det denne gang vil være for altid.

"Jeg føler at jeg har meget at give til Formel 1 endnu, men jeg er også mere afklaret nu, end tidligere, med at det kan være slut," kom det fra australieren i et interview med Motorsport.com.

Det gode ved situationen for Ricciardo er, at det hele ser ud til at være op til ham selv.

Han har forbedret sig markant, hen over sæsonen, hvilket ultimativt betyder, at nu skal han klare sig bedre end Yuki Tsunoda i de resterende løb, hvis han vil blive.

Gør han det, kan det gå hen og betyde at han skubber Perez væk fra Red Bull-sædet og kommer tilbage i Red Bull´s vinderbil, frem for VCAP´s midterfeltsbil, hvilket naturligvis er drømmen for Ricciardo.

Skulle det lykkes for Ricciardo at snuppe sædet fra Perez, vil det betyde at Perez helt ryger ud af Red Bull´s Formel 1-program og at Liam Lawson rykker ind.

Faktisk forlyder det, at Liam Lawson vil få Ricciardos sæde i 2025, uanset hvor Ricciardo rykker hen. Så det er enten Perez eller Ricciardo, der ryger helt ud af Red Bull´s Formel 1-program og højst sandsynligt helt ud af Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 15-årige Alba Hurup Larsen skal teste i F4 for Pre Er Vettel på vej til Audi? »