• Forside

BMW sænker tempoet

Der er ingen tvivl om, at BMW Sauber er et af de hurtigste hold på banen for tiden, men måske er de lidt for hurtige til at det holder. BMW melder nu ud, at de er klar til at sænke tempoet en anelse.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/2 2007 klokken 12:02

BMW ønsker en mere stabil indsats, derfor er de nu klar til at ofre lidt af den hastighed de har, for at være sikre på at nå i mål, når sæsonen starter om få uger.

”Vi har stadig nogle stabilitets problemer,” indrømmede Robert Kubica i går, efter at han havde haft flere problemer med den nye F1.07.

”Vores fornemmeste opgave lige nu, er at finde frem til det rette kompromis mellem stabilitet og hurtighed,” tilføjede polakken.

BMW Sauber har da også klart været en af de største overraskelser hen over vinteren, hvor de flere gange har markeret sig blandt de hurtigste i feltet.

Men hurtighed er ikke nok, hvis bilen ikke kommer i mål. Dette måtte Mclaren konstatere sidste år, hvor der ikke var mange der var i tvivl om, at de i en lang periode, var klart hurtigst på banen, men aldrig så det ternede flag.

Lige nu, er det de hydrauliske systemer, der er de største problemer for BMW, hvilket en effektnedsættelse kunne være den hurtige løsning af. Så med en uges test tilbage, er der store opgaver forude for BMW Sauber, der meget gerne vil have sin første sejr i år.


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER