• Forside

Spyker skifter farve

Det lille hollanske team, Spyker, har været svære at overse, med deres festlige orange farver på størstedelen af bilen. Men nu nedtoner teamet de humørfyldte farver, til fordel for et mere kamera-venligt livery. Se billederne her!

Af: (@bmf1.dk) d. 7/3 2007 klokken 11:03

Der var nok mange der syntes det var rart at se nogle andre farver i Formel 1 end de 'gamle' grå, røde og hvide farver. Med Spykers ankomst til Formel 1 feltet, kom de hollandske farver til sin ret.

Men farven er måske lige lovlig for festlige, for teamet nedtoner nu de meget tydelige orange farver, med mere afslappede.

De nye farver, som kunne ses første gang i deres sidste pre-sæson test på Silverstone tirsdag, vil blive brugt gennem hele 2007-sæsonen, meddeler teamchef Colin Kolles.

Sådan er vi blevet vant til at se Spyker.

"Den klare orange var meget karakteristisk når man så den på banen eller i pitten, men den gjorde sig ikke godt på film," siger Kolles.

De nye farver indkorporerer stadig en dæmpet orange, men en mørkegrå farve dominerer siden af bilen. Som sædvanlig har vores egen Michael Ewert været på overarbejde, så han kunne skaffe flotte billeder af den nye livery.

Marcus Winkelhoeck tester

Marcus Winkelhoeck tester i Spykers nye farver

Markus Winkelhoeck tester de nye farver