• Forside

Ralf er i top 3 - siger Ralf!

I et interview for nylig udtalte Ralf Schumacher, at han er en af de tre bedste kørere i 2007 sæsonen, sammen med Fernando Alonso og Kimi Räikkönen.

Af: (@bmf1.dk) d. 9/3 2007 klokken 11:03

Den 31-årige Toyota pilot Ralf Schumacher, har i et interview til den tyske avis Bild sagt, at han er blandt de tre bedste kørere i Formel 1 lige nu.

2007 bliver det første år for Ralf som eneste Schumacher i feltet, og måske det er årsagen til hans udtalelse. "Jeg sætter mig selv blandt de tre bedste kørere. Hvis jeg ikke tænkte sådan, ville jeg ikke køre i Formel 1," sagde tyskeren.

Ralf Schumacher tester TF107, som indtil videre ikke har vist overbevisende tider

En ganske kæk kommentar, når man tænker på, at Toyota ikke har vist overbevisende resultater i vintertestning. De er cirka et sekund efter de førende i test, og det placerer Toyota i midtfeltet.

Toyota har et af de absolut største budgetter i sporten, med en anslået 2 milliarder kroner for at holde skuden oven vande. På trods af den store pengepung, er resultaterne længe om at vise sig.

"Vi må arbejde og forbedre os, og ikke kigge den anden vej. En skønne dag vil vores bestræbelser bære frugt. Jeg håber det er i år. Jeg vil stadig gerne vinde Toyota´s første løb i 2007," slutter Schmacher.

Ralf Schumacher, Japan 2005. Toyota er langt bagefter sine konkurrenter.

Det er en helt anden Schumacher end ham vi har set tidligere. Ralf har været meget verbal og kritisk overfor den nye TF107, senest i mandags, hvor han udtalte: "Vi har haft en katastrofal forbederelse op til denne sæson. Der er ingen grund til at skjule det; vi vil mest sandsynligt få en meget svær start på sæsonen," sagde Ralf altså for mindre end en uge siden.

Præcis hvad det er der får Mini-Schumi til at komme med en så modig udtalelse, ved vi endnu ikke. Har Toyota med vilje kørt langsomt for at "narre fjenden"? Eller er Ralf virkelig så god som han selv mener?