• Forside

Britisk F3 mester skriver kontrakt med Honda

Torsdag aften, mens Mike Conway testede for Super Nova teamet i GP2 serien på Barcelona banen, sendte Honda Racing F1 en pressemeddelelse ud, der lød på at den regerende britiske F3 mester havde skrevet kontrakt med teamet.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 10/3 2007 klokken 09:03

Mike Conway er 22 år og vandt udover det britiske F3 mesterskab også F3 Grand Prixet på Macau, der regnes for en slags verdensmesterskab i F3, samt Autosport National Driver of the Year Award sidste år. I år skal Mike Conway deltage i GP2 serien, hvor han kører for Super Nova.

Mike tilgår Honda som ny testkører og vil være til stede i Grand Prix weekenderne. Han skal også trænes op af de samme fitness trænere som træner Jenson Button og Rubens Barrichello, og lære hvad det vil sige at være Formel 1 kører.

Hondas sportslige chef Gil de Ferran siger om kontrakten med Mike Conway, at

”Vi er stolte over at byde Mike velkommen til Honda Racing F1. Mike har vist sit potentiale og talent gennem hans karriere i forskellige juniorklasser med masser af succes. Hans resultat i British F3 sidste år var også ganske imponerende. Honda går ind for udviklingen af motorsportstalenter som en del af vores strategi, og vi ser frem til at hjælpe Mike med at udvikle sig gennem de næste par måneder.”

Mike Conway selv siger om kontrakten med Honda.

“Det er en fantastisk chance for mig og jeg vil gerne takke hele Honda Racing F1 for at tro på mig. Jeg er virkelig begejstret over at blive en del af teamet og drage fordel af den hjælp Honda kan give min racerkarriere. Jeg havde en spændende sæson i 2006, men der er nu en masse hårdt arbejde foran mig i GP2 serien i år.”

Mike er indtil videre lovet mindst en test i Formel 1 i løbet af i år.