• Forside

F1racing.net ny sponsor for Midland F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 3/2 2006 klokken 09:02

Når Midland F1 holdet om få timer præsenterer deres første bil under navnet M16, bliver det med en del nye sponsorer.

Den grå, rød og hvidfarvede bil har præsenteret ny sponsorer i en lind strøm de sidste par dage, og nu er det også annonceret, at det internationale website F1racing.net bliver sponsor for teamet.

Colin Kolles, chefen for Midland F1 fortæller om det nye sponsorsamarbejde.

”Internettet er blevet et vigtigt kommunikationsredskab for alle Formel 1 hold og det er godt for os, at vi nu får opbakning fra en af de mest populære Formel 1 nyhedssider. Det ser ud til at blive en god sæson for Midland Formula One og vi er glade for, at vi har F1racing.net vil stå sammen med os og bringe kvalitetsartikler om vores hold, vores kørere og selvfølgelig vores helt nye bil.”

Jeroen Huis in´t Veld, chef for F1racing.net siger

”At gøre sig gældende i Formel 1 er ekstremt svært og vi er stolte over at få lov at støtte Midland F1 Racing i deres første sæson.”


Christijan Albers Midland

F1racing.net var allerede sidste år personlig sponsor for Christijan Albers, og Christijan Albers fortsætter da også med at skrive hans egen klumme på F1racing.net.

”Der er en god følelse i hele teamet omkring den nye M16. Jeg er sikker på, at vi vil kunne opnå nogle gode resultater i denne sæson og jeg ser frem til fortsat at dele mine oplevelser med alle mine fans i min egen klumme på F1racing.net.”

F1racing.nets logo vil kunne ses på kørernes hjelme. En af Danmarks mest vidende Formel 1 eksperter har en fortid hos F1racing.net.

RELATEREDE NYHEDER