• Forside

Ex-Champ Car kører overvejer Formel 1

Da Champ Car serien sidste år kørte deres årlige løb i Surfers Paradise var det med en ny førstegangsvinder. Den unge franskmand Nelson Philippe vandt løbet, men det ser ikke ud til at have hjulpet den langhårede franske kører i hans forsøg på en fortsat karriere i Champ Car.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 20/3 2007 klokken 08:03

Derfor var Nelson Philippe i Melbourne for at vise sig frem for de mange teamchefer. Ikke for at få et løbssæde, men muligheden for at få en Formel 1 test i et Formel 1 team.

Super Aguri F1 har ikke nogen test- og reservekører efter Giedo van der Garde valgte at skifte til Spyker F1.

Ifølge rygter i USA, så forsøger Nelson Philippe at få lavet en management aftale med Flavio Briatore og på den vej komme ind i Formel 1. Helst via et testsæde, men det kunne også ske via et sæde i GP2. Og lillebror Richard Philippe skulle gerne med i aftalen.

Nelson Philippe i Australien

”En Formel 1 testrolle er hvad jeg er ude efter. Nogle hold har vist interesse for mig, og jeg vil snart begynde at teste. GP2 er sidste udvej for mig, da jeg vil se det som at tage et skridt tilbage fra Champ Car. Min bror Richard og jeg ønsker begge at komme i køre Formel 1 og vi skal nok komme til det. ”