• Forside

Hamilton går efter mesterskabet

Efter en utrolig overbevisende debut i Melbourne melder Lewis Hamilton sig nu klar til at gå efter verdensmesterskabet. Briten er dog realistisk nok til ikke at regne med, at det sker i år.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/3 2007 klokken 11:03

”Indenfor en årrække på 3 år, er jeg overbevist om, at det er realistisk at jeg kan blive verdensmester i Formel 1,” kom det helt seriøst fra Lewis Hamilton.

Hamilton er blevet rost til skyerne efter det flotte debutløb, som han havde i sidste weekend. Blandt de første til at kaste glans efter briten, er den tidligere verdensmester Niki Lauda, der ikke kan mindes, at han har set en lignende debut tidligere.

”I første omgang er det mit mål at vinde løb,” kom det fra den farvede brite. ”Formel 1 er den absolut mest krævende udfordring jeg har haft indtil nu, men jeg føler mig rigtigt godt tilpas.”

En 3. plads i debutløbet, lige i hælene af den regerende verdensmester Fernando Alonso, er imponerende. At de fleste så er overbevist om, at han burde have endt foran Alonso, der på forunderlig vis kom forbi Hamilton under den sidste pitrunde, gør ikke hans præstation mindre imponerende.

Hamilton er hurtig og det bliver spændende at se, hvor længe Fernando Alonso kan holde den fremstormende brite bag sig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.