• Forside

Midland, det nye Minardi?

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Midlertidig bruger! (f1@bmf1.dk) d. 20/11 2005 klokken 21:11

Eftersom Minardi ikke længere eksistere, er der meget der tyder på, at Midland F1 vil blive den nye agterlanterne i Formel 1.

Minardi er efter 21 år i Formel 1, ikke længere eksisterende efter at holdet nu officielt er blevet overdraget til Red Bull, men betyder det også, at det nye Red Bull Junior hold automatisk vil blive Formel 1 feltets agterlanterne? Næppe.

De fleste forventer, at Red Bull vil anvende deres forholdsvis succesfulde biler fra 2005, som udgangspunkt for bilerne Roso Tore holdet vil have med ind i den nye sæson.

Dette vil uden tvivl være et kvantespring frem for det hårdt prøvede hold, der derfor vil efterlade det gamle Jordan hold, nu Midland F1, i en støvsky bagerst i feltet.

Tilmed er der meget der tyder på, at Midland ejeren, Alex Shnaider ikke har de helt store planer om, at skyde de penge ind i holdet, der skal til for at få dem væk fra den liden flatterende plads bagerst i feltet.

Midland vil være 2006 sæsonens Minardi, hvor betalingskørere vil udgøre staben, som vi også sidste år. Men eftersom det ikke længere er tilfældet på det gamle Minardi hold, vil Midland blive meget ombejlet og sædeprisen blive høj.

Et sæde er der tilbage, efter Albers officielt er blevet bekræftet som Grand Prix pilot for den kommende sæson. Et sæde der bliver dyrt og som vi nok desværre vil se blive besat, af en rig men uduelig racerkører, som vi så det med Alex Yoong og Zolt Baumgratner.

Sessionsresultat

Bemærk! Det angivne dæk viser hvilken compound som køreren har sat den pågældende tid på.

P. Kører Team Dæk Tid Omg