• Forside

Schumacher træner hårdere end nogensinde før

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/2 2006 klokken 10:02

Michael Schumacher har altid været kendt for at være en af de piloter i feltet, som er i bedst form, men med 37 år på bagen, skal der mere til.

De mange år i Formel 1, giver en solid erfaring, som ingen andre i feltet kan prale af, men de fysiske krav der er i en sportsgren på så højt niveau, kræver meget træning, især når der står 1969 på ens fødselsattest.


MS i Valencia 30/1 2005

”Der skal ikke være tvivl om, at det ikke bliver lettere med årene, at komme i form,” kom det fra den tidligere verdensmester i et interview.

Dog er Schumacher overbevist om, at han nok skal komme i lige så god form som tidligere og at det sammen med hans erfaring, vil stille ham lidt bedre end hans yngre konkurrenter.

Senest er det kommet frem, at Schumi kører rundt med en tungere hjelm, under forberedelserne til den nye sæson, hvilket gerne skulle hjælpe ham til bedre at modstå det store pres, der er på nakkemuskulaturen under et Grand Prix.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.