• Forside

Et vink med en vognstang

Den lange kontraktforhandling mellem Toro Rosso og amerikanske Scott Speed, var en nøje planlagt strategi, som skulle give amerikaneren en mere professionel attitude.

Af: (@bmf1.dk) d. 5/4 2007 klokken 13:04

Kontraktforhandlingerne mellem Toro Rosso og amerikanske Scott Speed, var en nøje planlagt strategi, som skulle give amerikaneren en mere professionel attitude.

Det siger Gerhard Berger, der er en af de to ejere af Scuderia Toro Rosso. Berger, der selv har vundet ti løb i karrieren, bekræftede overfor nyhedsbureauet APA, at årsagen til teamets forhaling af kontrakten med Speed, havde at gøre med amerikanerens 'afslappede stil'.

Et kig ned på kontoret. Liuzzi blev tidligere på året præsenteret

"Vi ville sende det signal, at vi ikke nødvendigvis ruller den røde løber ud for vores kørere," siger Berger.

Det har været rygter ude om, at Speed og teamkollega Vitantonio Liuzzi, festede for meget, men det er ikke muligt at få en kommentar, om dette ligeledes har været en årsag til den lange ventetid for Speed.

Scott Speed, Scuderia Toro Rosso. Fri træning, Albert Park 2007

Gennem vinteren testede Speed slet ikke, og i stedet var det Sebastien Bourdais, som tog sig af de opgaver. Den franske kører, deltager for øjeblikket i den amerikanske Champ Car serie, som han fører.