• Forside

Kort lunte hos Honda

Efter det malaysiske GP i weekenden ser krisen for Honda nu ud til at sætte sine spor på mandskabet. Således er der rapporter om, at flere team-medlemmer ligefrem råber ad hinanden.

Af: (@bmf1.dk) d. 10/4 2007 klokken 12:04

Et hold i krise. Så kort kan det siges. Forventningerne var enorme, op til starten på 2007-sæsonen.

Honda skulle for alvor vise, at de er kommet videre, siden teamet begyndte sin vej mod toppen af Formel 1, dengang de hed BAR-Honda.

Men krisen er angiveligt dybere i det japanske team, end man umiddelbart skulle tro. Jenson Button har afsløret, at der er medlemmer af teamet, som er begyndt at blive så frustreret, at de råber ad hinanden. Og Rubens Barrichello, der normalt tager tingene med et smil, blev set i et ganske sjældent anfald af raseri i garagen, under den katastrofale kvalifikation til det Malaysiske GP.

Rubens Barrichello og Jenson Button bag den verdensbemalede RA107. Flot så det ud før sæsonen, men resultaterne svigter

"Nogle gange er det nødvendigt at komme ud med nogle sandheder," sagde Rubens Barrichello.

Brasilianerens kvalifikation gik helt i vasken, da man måtte skifte til reservebilen. Desværre betød den dårlige planlægning, at han måtte bagerst i feltet, noget Barrichello omtalte som 'amatøragtigt' af sit team.

Rubens fortalte, at bilen under Malaysias GP, føltes som om den havde en faldskærm siddende bagpå når den kører på de lige stræk.