• Forside

Red Bull kommer ikke med en B-model

Flere teams kommer med B modeller i løbet af sæsonen. Spyker som det måske mest prominente af de teams, der kommer med en B-model. Deres F8-VII chassis ligner sidste års Midland chassis i en sådan grad, at en opdatering ikke kan komme for hurtigt.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 21/4 2007 klokken 11:04

Red Bull (og tidligere Jaguar) har til gengæld ikke gjort meget i B-modeller i løbet af året, og ifølge Mark Webber kommer der heller ikke nogen B-model i år. Det siger Mark Webber til det officielle F1 website.

”Det tror jeg ikke. Vi vil ikke komme med en B model ligesom andre gør.”

Red Bull kommer ikke med en B model i år. Red Bull er netop ved at lære RB3 at kende.

En grund til dette skyldes, at RB3 gør det bedre og bedre efterhånden som teamet lærer chassiset at kende. Red Bull mener selv de er det fjerdehurtigste team efter BMW Sauber, McLaren-Mercedes og Ferrari.

Adrian Newey udtalte i et interview til den amerikanske tv-station Speed TV, at:

”Vi var hurtigere end Renault og vi var hurtigere end Toyota. Vi har sagt at bilerne er nye biler og vi har ikke udviklet dem ordentligt endnu. Vi har nogle nye dele klar til Barcelona.”

Alle teams vil komme med nye stumper til den kommende test på banen I Barcelona. Alle i et forsøg på at indhente eller forbedre afstanden til de andre teams.