• Forside

Prodrive ikke til start som Aston Martin

Efter det lykkedes for David Richards, sammen med en håndfuld rige investorer fra Mellemøsten, har der været rygter fremme om, at Prodrives nye Formel 1 hold, vil blive Aston Martin, men det afviser Richards.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/4 2007 klokken 11:04

”Prodrive vil ikke stille til start som Aston Martin,” udtalte David Richards. ”I hvert fald ikke til at begynde med, men vi vil ikke udelukke at vi bringer navnet ind i Formel 1 indenfor omkring 5 år fra nu,” tilføjede han.

Aston Martin navnet er dog det mindste af Richards bekymringer. Han har endnu ikke en bil eller en aftale omkring en motor på plads, selv om han har meldt ud, at de vil stille til start som et rent købehold, der helst vil have motor og chassis fra samme producent.

Man har længe hørt rygter om, at det er McLaren der skal ind og levere varen til Prodrive, men Richards udtaler, at han lige nu forhandler med 3 hold om et fremtidigt samarbejde.
Hvem de tre hold er, vil han ikke ud med, men afviser slet ikke, at Mclaren er det ene.

”Vi kommer ikke til Formel 1 med overambitiøse mål,” kom det fra briten. ”Vi vil gå efter en 8. plads i mesterskabet det første år, med et for Formel 1, meget lille budget på omkring 100 millioner.”

”Vi har ikke en aftale på plads omkring leverance af chassis og motor, men vi har ikke mere travlt end som så. Jeg forventer dog, at det ikke vare alt for længe før det hele er på plads.”

”Vi vil teste sammen med de øvrige hold over hele vinteren,” sluttede David Richards, der gerne ser sit Formel 1 hold som repræsentant for Aston Martin i fremtiden, som konkurrent til Ferrari.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.