• Forside

Ferrari ændrer på bevægelig bund

Ferrari har gennemført nogle ændringer i den bevægelige bund, så bilen lever fuldstændig op til kravene der stilles fra FIA. Men ifølge teamet selv, betyder ændringerne ikke noget på omgangstiderne.

Af: (@bmf1.dk) d. 27/4 2007 klokken 10:04

Ferrari´s testkørere, Marc Gene, har udtalt til avisen 'Diario As', at FIA´s regler om bevægelige bunde i racerne, ikke kommer til at betyde nogen ændringer for hverken omgangstiderne, balancen eller tophastigheden.

Gene siger, at ingeniørerne har lavet minimale ændringer på undervognen af deres F2007, for at imødekomme en skrappere test af netop de bevægelige dele, men Gene udtaler, at det "ikke havde nogen betydning for omgangstiderne."

Marc Gene

Tidligere på sæsonen klagede McLaren sin nød til FIA, der påstod, at Ferrari´s bevægelige bund, var med til at give teamet en unfair fordel i forhold til de andre teams. Men den forklaring giver Gene ikke meget for: "Vores bil har været lovlig hele sæsonen. Dette er et emne der berører alle teams, ikke kun vores. Vores gulv bevæger sig kun, så det ikke brækker i forbindelse med en kollision," siger Marc Gene.

Gene forklarede ligeledes, at han mente den nye fleksibilitets-test, hvor FIA fire-dobler belastningen, vil betyde yderligere justeringer.

Hvor vidt de nye justeringer rent faktisk får en betydning, kan vi få at se snart. Det spanske Grand Prix bliver afholdt den 13. maj 2007.