• Forside

Alonso har fuld opbakning fra McLaren

Lewis Hamilton har skabt stor glæde hos McLaren og rygterne har heddet, at der nu var ved at komme gnidninger imellem holdets to kørere. Det bliver dog på det kraftigste afvist, og Alonso har fuld opbakning.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 27/4 2007 klokken 19:04

Det siger Mercedes motorsportchef Norbert Haug, der samtidig siger, at der kommer ikke nogen første og anden kører hos McLaren.

“Vi har aldrig haft en nummer et og nummer to, og det kommer ikke til at ændre sig.”

Fernando Alonso fejrer førstepladsen i Malaysia 2007

Der har været flere forklaringer på, hvorfor Fernando Alonso havde problemer med at følge Lewis Hamilton i Bahrain. Den muntre forklaring var, at en loftlampe faldt ned over bilen, men ifølge Norbert Haug, så var det bremserne, der var problemerne.

”Vi er et team og – trods alt – var det ikke en katastrofe, han var kun fem sekunder fra tredjepladsen. Selv med hans bremseproblemer kunne han have sluttet foran Kimi i den anden Ferrari. Det var meget tæt.”

Fernando Alonso under den frie træning fredag

“Fernando ved at racing er sådan engang imellem – Man kunne tilmed se i interviewsene på tv, at han smilede og så glad ud. Han har vores fulde støtte og opbakning.”

Det må være rart for Fernando Alonso at få noget opbakning i en tid, hvor Lewis Hamilton ellers løber med al opmærksomheden.