• Forside

Alonso skal nok besejre Hamilton

Der skal mere end en formidabel debut og sæsonstart til at slå den dobbelte verdensmester af pinden som den bedste kører i Formel 1. Således vil Lewis Hamilton snart smage den vrede, som Giancarlo Fisichella oplevede hos Renault.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 29/4 2007 klokken 16:04

For eksempel siger Marc Gene, at

”Hamilton har overrasket alle, inklusiv mig og formodentlig hamselv, men jeg er sikker på Fernando snart vil tage teten, selv om jeg naturligvis håber Ferrari tager de fleste sejre.”

Når man har besejret Schumacher, så er man ikke bange for nogle

Marc Gene bakkes op af Alexander Wurz, der er en af de få kørere, som har været i rigtig nærkamp med Michael Schumacher ligesom Fernando Alonso og til dels Juan Pablo Montoya.

”Når man er dobbelt verdensmester og man har slået Michael Schumacher, så tror jeg ikke, at man er bange for nogen længere.”

”Lewis er ny i Formel 1, men han har været hos McLaren i mange mange år, mens Alonso kun lige er kommet til teamet.”

Fernando Alonso foran Lewis Hamilton. Sådan skal det også nok ende i mesterskabet

”Helt ærligt så tror jeg ikke Alonso ser sig i en svær situation. Han ved, at Hamilton er kommet med en stærk start, men ærlig talt så er der stadig lang vej før han begynder at vinde mesterskaber ligesom Fernando.”

Sluttelig siger Alex Wurz, at situationen hos McLaren er lidt den samme hos Ferrari, hvor Felipe Massa kender teamet og dermed har det nemmere her i starten.