• Forside

Kerr: Jeg er god nok til F1!

Hvor mange gange har man ikke hørt den før? En ung, vild kører der tror, at han bare skal skrue sig ned i en Formel 1 racer og trykke foden i bund. Men Robbie Kerr er ikke hvem som helst.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: (@bmf1.dk) d. 30/4 2007 klokken 22:04

Robbie Kerr er en af mange unge talenter, der ser de mindre klasser under Formel 1, som deres springbræt til kongeklassen. Og sådan er det jo også for de fleste. Kerr deltager i A1GP-serien, og kører for England. Han er 27 år, og er dermed ikke blandt de yngste racerkørere.

Til sammenligning er hans tidligere rival i karting nemlig en anden brite, Lewis Hamilton, sommed sine kun 22 år, er strøget til tops i Formel 1 på rekordtid.

Robbie Kerr

Kerr beviste sit værd i sæsonens finaleløbet på Brands Hatch i weekenden, da han startede på pole og vandt sprintløbet, men måtte se sig slået på målstregen af Nico 'The Hulk' Hulkenberg, Willi Weber´s nyeste fund. Weber var også manager for en vis Michael Schumacher.

Robbie Kerr havde ikke sin bedste sæson sidste år, da han kørte Renault World Series, men han vandt det engelske Formel 3 mesterskab i 2002.

Kerr er kort i sine kommentarer til hans eventuelle fremtid i Formel 1, men siger ganske enkelt: "Jeg tror godt jeg vil kunne klare det i F1."