• Forside

God start for Alonso og McLaren Mercedes.

McLaren Mercedes træk det længste stå under dagens frie træning. For selv om fredagens tider altid bør tages med et vist gram salt, så er tendensen klar. McLaren Mercedes har arbejdet intenst på, at forbedre deres MP4-22 og det ser foreløbig ud til, at dette arbejde har båret frugt.

Af: (@bmf1.dk) d. 11/5 2007 klokken 19:05

Fernando Alonso fik den bedst mulige start på hjemmebanen Circuit de Catalunya. McLaren-Mercedes var toneangivende under dagens frie træning. Den regerende verdensmester satte dagens hurtigste tid under den anden frie træning i tiden 1:21.397.

Det var da også en yderst tilfreds Fernando Alonso som efter dagens træning havde denne kommentar. ”Det er en fantastisk start på hjemmebane. Vi har haft en problemløs træning hvor vi har gennemført det sædvanlige program som indbefatter evaluering af dæk og set-up”.

”Vi har helt sikkert gjort fremskridt med bilen siden Bahrain. Jeg ser derfor frem til resten af weekenden og jeg vil gøre mit bedste for alle mine fans”.

McLaren teamchefen Ron Dennis var ligeledes godt tilfreds med dagens resultat, men som altid lidt mere forsigtig og dæmpet i sine udtalelser. ”Siden Grand Prix’et i Bahrain har teamet arbejdet meget målrettet på at forbedre bilen og der er ingen tvivl om, at dette arbejde har båret frugt.
Vi må dog vente til søndag med, at se hvor effektivt vores udvikling har været”.

Lewis Hamilton var hurtigst under formiddagens træning, men den unge englænder måtte noget overraskende se sig slået af det de to Renault’er med henholdsvis Fisichella og Kovalainen samt Felipe Massa i Ferrari.

På trods af Hamiltons mere beskedne placering under eftermiddagens frie træning ser det ikke ud til, at resultat giver anledning til bekymring. Det er Mclaren-Mercedes der i øjeblikket viser vejen.

RELATEREDE NYHEDER