• Forside

Renault har løst deres hækvingeproblem

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/2 2006 klokken 15:02

Renault er tilbage på banen i fuld styrke, efter at de forleden kun kunne teste med en bil, som følge af problemer med deres hækvinge.

”Hækvingen er helt nydesignet, der skulle give bilen en endnu bedre stabilitet,” kom det fra holdets tekniske direktør.

”Vi opdagede et lille problem i strukturen på to af de nye vinger, hvilket betød at vi ikke havde så meget at teste med,” tilføjede Bob Bell.

”Når vi opdager denne type fejl, tager vi ingen chancer og stopper straks den videre test, indtil vi har fundet frem til årsagen og løst problemet,” udtalte Bell, der tilføjede, at de havde fået løst problemet og nu var tilbage for full speed.


Giancarlo Fisichella tester R26

”Vi arbejdede over hele natten, hvor vi fandt frem til en tilfredsstillende løsning, så de nye vinger var på Jerez i morges, hvor vi igen kunne påbegynde vores testarbejde allerede klokken 9.00,” kom det fra en tilfreds Bell, der ser meget frem til at få gang i sæsonen, der skal bevise at deres sejr i konstruktørernes mesterskab sidste år, ikke var en tilfældighed.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.