• Forside

Winkelhock afløser Tom K

Efter Tom Kristensens voldsomme uheld i DTM åbningsløbet på Hockenheim, har Audi nu besluttet sig for at hyre Markus Winkelhock ind som afløser, indtil Le Mans vinderen igen er klar til at tage kampen op.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/5 2007 klokken 13:05

Markus Winkelhock er officielt tilknyttet Spyker F1 som testpilot, men det lille behov der er for testpiloter har fået ham til at takke ja til Audis tilbud, som han dog vil kombinere med arbejdet som F1 tester.

Winkelhock vil flyve til EuroSpeedway for at deltage i DTM løbet i næste weekend, direkte fra opgaven som testpilot for Spyker på Paul Ricard banen i Frankrig, på torsdag.

”Jeg er ekstrem glad for at have fået denne chance,” kom det fra Winkelhock. ”Jeg ved at det bliver svært, men jeg kommer også til start, med topmotivation efter at have fulgt DTM lige siden jeg forlod serien.”

Hvad angår Tom Kristensen, så ser situationen ikke alt for god ud.

”Tom har stadig men efter det voldsomme uheld, så han har behov for at holde sig i ro noget tid endnu,” udtaler Dr. Wolfgang Ulrich fra Audi. ”Lægerne kan desværre ikke sige så meget endnu, men det er helt sikkert, at Tom vil få al den tid, som han har behov for for at komme sig.”

Det betyder, at vi ikke på nuværende tidspunkt kan bekræfte, at Tom Kristensen bliver klar til Le Mans, der afvikles i weekenden den 16-17 juni. Men lad os håbe han bliver klar, for hvad er et Le Mans uden Tom K?

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.