• Forside

Massa med selvtilliden i top

Efter de seneste to løb, med de tre vigtigste ting i hus for Felipe Massa, er det en brasilianer med selvtilliden helt i top, der gør klar til at indtage de snævre gader i Monaco, hvor årets 5. Grand Prix skal afvikles i den kommende weekend.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/5 2007 klokken 15:05

Pole position, hurtigste omgang og sejr i de sidste to løb, er et tydeligt bevis på, at Felipe Massa er en mand på en mission. Han vil vinde verdensmesterskabet tilbage til Ferrari.

Lewis Hamilton har overrasket alt og alle, ikke mindst Fernando Alonso, men han mangler stadig lige at nå op på højde med Felipe Massas præstationer, selvom han de to første gange sluttede foran brasilianeren.

Massa stiller således til start i Monacos gader, med en tro på, at der ikke er en eneste der kan slå ham. Hvilket er et godt stykke af vejen til yderligere succes. Ifølge eksperter, er 80% af det der skal til for at få succes, den mentale styrke. De sidste 20% er talentet.

Bilen er ikke med i dette regnestykke, for uden en konkurrencedygtig bil, er der ingen der kan vinde et løb, hvilket Michael Schumacher også tidligere har understreget og beviste i 2005, hvor Ferrarien så absolut ikke virkede.

Felipe Massa vil dog komme til Monaco som stor favorit til igen at tage alle tre. Pole, hurtigste omgang og sejren. Det lader til, at kun problemer med maskineriet vil kunne forhindre ham i det.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER