• Forside

Mørkere Ferrari bemaling i Monaco

Når man om et par timer ser Ferrari F2007 i de smalle gader i Monte Carlo, så er der ikke noget i vejen med kontrasten på dit tv. Ferrari bilerne er lakeret i en mørkere rød til Monacos Grand Prix fremfor den neonrøde Marlboro farve.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 24/5 2007 klokken 08:05

Netop Marlboro spiller en stor rolle i årets løb. Ferrari bilerne og kørerdragterne er beklædt med Marlboro reklamer ligesom der rundt omkring i hele Monaco hænger Marlboro reklamer. Monacos Grand Prix er et af de specielle steder, hvor tobaksreklamer ikke er forbudt.

Vi har ikke kunnet finde oplysninger om, hvorvidt den mørkere bemaling er en one-off farve eller om den bliver permanent resten af sæsonen. En farve, som mange byder velkommen og som er mere tro mod den Ferrari tyrerøde farve, som Ferrari racerne kørte med i et par årtier.

Kimi og Felipe foran den Marlboro dekorerede F2007

Til sammenligning er her Felipe Massa i Monaco 2006

Billederne stammer fra Ferraris hjemmeside, men Ferrari har ikke selv skrevet noget om farven på deres biler, og vi kan derfor som sagt ikke be- eller afkræfte, hvorvidt det bliver en engangsaffære.

Det er dog ikke kun Ferrari, som ser anderledes ud denne weekend. McLaren har også lidt mere bling-bling, med endnu et event med diamantfirmaet Steinmetz.