• Forside

STR fyrer ikke Speed

Det Italienske Formel 1 hold, Scuderia Toro Rosso, har ingen planer om at fyrer deres amerikanske pilot Scott Speed. Det er den officielle udmelding fra Gerhard Berger.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/6 2007 klokken 10:06

”Vi har ingen planer om at afskedige Scott Speed,” udtalte STR´s holdchef Gerhard Berger i forbindelse med et interview op til Canadas Grand Prix i den kommende weekend.

”Speed har været meget uheldig i denne sæson, men han har det der skal til og vi har stor tiltro til, at han vil honorere vores tillid,” tilføjede østrigeren.

Noget af det, mange mener kan være årsagen til at Speed ikke er på vippen længere, er den fremragende indsats han viste i Monaco, hvor han kørte sin STR frem til en 9. plads, efter en problematisk kvalifikation, der sendte ham ned som nummer 18 på gridden.

Speed selv, er ligeledes glad for sit resultat i Monaco, som han håber at kunne gøre endnu bedre, når de i næste weekend indtager Montreal for at afvikle Canadas Grand Prix.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.