• Forside

Flere Schumacher rygter

Efter at det er kommet frem, at Toyota har afvist et kontraktoplæg fra Ralf Schumachers manager som værende alt for dyrt, har rygterne om at Schumacher næppe bliver hos Toyota taget fart.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/6 2007 klokken 10:06

Ikke nok med, at Ralf Schumacher har haft overordentligt svært ved at følge sin holdkammerat i år, så er han også langt dyrere end italieneren.

Efter denne sæson, udløber tyskerens nuværende kontrakt med Toyota, en kontrakt han ønsker at forlænge, selvom resultaterne ikke ligefrem har været alt for gode.

Hans Mahr, der er Ralf Schumachers manager, har fremsendt et kontraktoplæg til Toyota, som den japanske bilproducent blankt har afvist, som værende alt for dyr.

Angiveligt skulle kontrakten være fremsendt som en endelig kontrakt, som Toyota skulle skrive under på, hvis de vil beholde tyskeren. Med andre ord ikke et oplæg til forhandling.

Det man så kan sige, er det mest absurde ved dette er, at Mahr forlanger 30 millioner dollar, for endnu et år med Ralf Schumacher bag rattet af en Toyota racer. Det er en forhøjelse på omkring 10 millioner i forhold til hans nuværende løn.

Men Mahr afviser disse rygter som ren nonsens: ”Der er nogle der har ønsket at sende et rygte i omløb, som vil gøre det lettere for Toyota at afvise vores oplæg,” kom det fra tyskernes manager.

”Men vi er begyndt at forhandle med dem, men er slet ikke nået til pengedelen endnu.”

Mahr vil dog ikke afvise, at Ralf Schumacher måske vil være at finde på et andet hold i 2008: ”Tanken om at skifte hold, har da allerede ramt os,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER