• Forside

Er Hamilton virkelig nummer to?

McLaren-Mercedes teamet, med Lewis Hamilton i spidsen, satte ikke en fod forkert, da lørdagens frie træning blev gennemført. Bag kulisserne er der dog delte meninger om den unge komet.

Af: (@bmf1.dk) d. 9/6 2007 klokken 17:06

Engelske Lewis Hamilton har endnu en gang bevist, at han hører hjemme i Formel 1. Med dagens bedste tid, satte han en tyk streg under det faktum.

Men bag kulisserne, er der måske ved at komme revner i porcelænet. Flere medier antyder, at alt ikke er så rosenrødt endda.

Mange medier, især de britiske, som mener at 'deres' dreng Hamilton ikke får nok ud af at være hos McLaren, har været efter teamet og flere såkaldte citater fra Hamilton selv, har angiveligt antydet, at han var utilfreds med en betydelig mindre hyre og rollen som andenkører.

Mange af rygterne kører på, at Hamilton skulle være træt af at spille andenviolin for Fernando Alonso, og har truet med at gå. Det er svært at hitte ud af, hvem der har sagt hvad, men Hamilton har dog sagt følgende:

"Jeg hadede den rolle Rubens var i. Hvis jeg var i samme situation, ville jeg ikke være der meget længere."

Lewis Hamilton, Fernando Alonso og Felipe Massa på podiet efter løbet i Monaco 2007. Burde han have vundet løbet?

Hamilton har ligeledes sagt, at han mener at han fortjener at være lige med Fernando Aonso, og det indebærer måske en klækkelig lønforhøjelse for den unge brite, der for tiden må nøjes med usle $500.000 om året, mod Alonso´s estimerede årsløn på mere end 40 gange så meget.

Et andet rygte lød på, at Ferrari allerede var blevet træt af den flyvende finne, eller den flaprende finne vil nogen måske sige, og derfor havde tilbudt Hamilton Räikkönen´s sæde, samt en check på $40 millioner. Pr år.

Det er dog ingen hemmelighed, at Alonso er kommet til McLaren for at vinde, og det er heller ingen hemmelighed, at teamet fik den dobbelte verdensmester meget billigt. Et sted mellem 16 og 20 millioner dollars, siges der.

Burde Hamilton så ikke få en større bid af kagen? Han er ofte hurtigere end Alonso, han har ført VM som den yngste kører nogensinde og han er beviseligt lige så hurtig, om ikke hurtigere end Alonso.

Svarene blæser i pitten, eller hvor de nu blæser henne, men det kan ikke vare længe, før vi ser en Hamilton på det øverste trin af skammelen.