• Forside

Super Aguri bekræfter kører line-up

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 15/2 2006 klokken 10:02

Vi har netop fået oplyst fra Super Aguri, at teamet nu bekræfter sin endelige kørersammensætning – i hvert fald hvad angår løbskørerne. Vinderne af sædetilpasningen blev Takuma Sato og Yuji Ide.

Super Aguri bekræfter nu officielt, at teamets løbskørere for 2006 bliver den tidligere BAR-Honda kører Takuma Sato og Aguri sports- og Formel Nippon chauffør Yuji Ide.

Sato ser nu frem til endelig at arbejde med sit hjemmebaneteam: ”Alle på Super Aguri har gjort et fantastisk stykke arbejde for at få teamet op at stå på meget kort tid, og jeg er ekstremt glad for at skulle arbejde sammen med dem – specielt Aguri-san, som har haft så stor succes i motorsport.”

”I dag var jeg meget glad for at deltage i vores shakedown af bilen for første gang sammen med alle drengene, der har gjort et fantastisk stykke arbejde. Vi ved, at der stadig er et stort arbejde foran os, men vi tager udfordringen op og jeg glæder mig virkelig til det,” slutter Sato.

Satos holdkammerat bliver som nævnt landsmanden Yuji Ide, og det bliver dermed japanerens Formel 1-debut. Ide har haft en fin sæson i Formel Nippon, Japans ”egen” formelserie og har endvidere haft erfaring fra GT-klasser og andre Formel-serier.

”Dette år bliver meget spændende og udfordrende for mig,” siger Yuji Ide. ”Jeg vil gerne takke Suzuki-san for at give mig denne mulighed.”

”Jeg kørte i en F1-bil for første gang i går, og jeg var meget nervøs, men også begejstret. Bilen er meget kraftfuld.”

”Jeg vil takke hele teamet for at arbejde så hårdt for mig, og få bilen klar til gårsdagens shakedown. Vi havde ingen problemer, og nu ser jeg frem til at teste i Barcelona i næste uge,” slutter Ide.

Teamejer Aguri Suzuki er også glad for at have fået et par erfarne kørere på holdet.

”Jeg er meget taknemmelig for, at disse to erfarne kørere nu er med på holdet. Selvom jeg forventer et hårdt år, som trods alt er vores første i Formel 1, så vil jeg med disse to kørere gøre alt hvad jeg kan, for at opnå et positivt resultat,” slutter Aguri Suzuki.

Og sådan slutter en nyhed, hvor alle er glade og begejstrede.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER