• Forside

Comeback til Schumacher?

Vi kan ikke leve uden de herlige rygter, der florerer i pressen i disse dage. Silly season er for alvor gået i gang, og vi starter med nyheden om, at den syv-dobbelte verdensmester Michael Schumacher, er ved at gøre comeback i Formel 1.

Af: (@bmf1.dk) d. 20/6 2007 klokken 00:06

Jean Todt savner sin verdensmester, Michael Schumacher. Så meget, at der nu er rygter ude om, at tyskeren er på vej tilbage, for at hjælpe teamet som ligger 35 point efter rivalerne McLaren.

Niki Lauda, som for tiden er både her, der og alle vegne, udtalte tidligere på året, at Ferrari "vil savne hans omhyggelighed, som hjalp Ferrari frem i de senere år."

Schumacher hyggede sig i weekenden på fodboldbanen. Her ser vi ham dog fra en tidligere kamp

Det er især de tyske medier, med Bild og Auto-Bild-Motorsport i spidsen, som mener at teamet er i krise og at Ferrari vil hyre Schumacher som test-kører. Angiveligt skal han allerede have deltaget i meget hemmelige tests på Maranello-banen, noget der dog er meget delte meninger om.

Men Schumacher tager åbenbart al virakken meget roligt, for under det amerikanske Grand Prix på Indianapolis var han slet ikke at finde. Han spillede nemlig fodbold, hans anden store passion, i en lille østrigsk by. Og scorede tre mål.