• Forside

Silverstone testdag 2. Schumacher igen hurtigst

Det blev ikke i dag, at Ferrari fik en tiltrængt opmuntring. Luca Badoer formåede kun at kører den 5. hurtigste tid, der var omkring et helt sekund langsommere end Toyotas Ralf Schumachers bedste tid.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/6 2007 klokken 14:06


Der er noget der tyder på, at Ralf Schumacher og Toyota har fundet den fart, som de åbenlyst har manglet ind til nu. I hvert fald, så er det tyskeren, der for anden dag i træk, viser den hurtigste vej rundt på den engelske Silverstone bane.

Hos Ferrari var Luca Badoer ude for at teste og udvikle nye aerodynamiske komponenter, hvilket ikke lod til at virke alt for overbevisende, dan han var omkring et sekund langsommere rundt, end Ralf Schumacher.

Dog lod det ikke til at påvirke det italienske hold synderligt, da de ikke har den helt store tiltro til, at Toyota tester på lige vilkår. Men at Pedro de la Rosa i McLaren, er lige i hælene på Toyota, er ikke for opmuntrende for Ferrari, der er under voldsomt pres.

En del af Ferraris problemer kan skyldes, at deres vindtunnel ikke fungere optimalt, efter et rullefelt for et par måneder siden eksploderede og ødelagde en del af vindtunnelen.

Hvis Ferrari skal gøre sig nogle forhåbninger om at true McLaren, skal de til at få styr på deres vindtunnel eller ud og finde en der fungere og det kan ikke gå for hurtigt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.