• Forside

4 testbaner med Formel 1 biler

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/2 2006 klokken 14:02

Vi nærmer os kraftigt den nye sæson, så der er ingen hold der ikke tester. Derfor er der i denne uge gang i hele fire testbaner.

4 af holdene har valgt at fortsætte deres testarbejde på den spanske bane i Valencia. De fire hold er McLaren, der har deres to testpiloter, Pedro de la Rosa og Alexander Wurz til at udføre det hårde arbejde.

MF1 og Red Bull samt Williams, med Mark Webber i sædet, er det hurtigste hold på den solbeskinnede spanske bane.

Mark Webber

På Circuit de Catalunya banen ved Barcelona har BMW Sauber, med Jacques Villeneuve i sædet, valgt teste sammen med deres mindre kendte testpilot Robert Kubica.

Også her viste vejrguderne sig fra den positive side, med masser af sol og varme.

Red Bull testede også på den mindre kendte Circuit Ricardo Tomro bane i Spanien, med en Red Bull RB2 i fuld Bahrain forklædning.

I dag er der flere hold, der har valgt at fortsætte deres testarbejde under endnu varmere himmelstrøg. Bahrain, for at være mere præcis, vil i dag og de næste par dage ligge asfalt til tests af Ferrari, Honda og Red Bull.

Michael Schumacher vil selv stå for en stor del af testen, som gerne skulle være med til at sikre Ferrari en god start på den nye sæson.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.