• Forside

Webber går på pub

Den australske Red Bull pilot, Mark Webber, har netop købt en andel i den engelske Pub med det lækre britiske navn: ”Il Maschio”. Som navnet antyder, er det en engelsk Pub, med italiensk inspiration.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/7 2007 klokken 13:07

På menuen kan man blandt andet finde en Mark Webber Pizza, der er toppet op med Mozzarella ost, tomater, pepperoni, San Daniele skinke, basilikum og hvidløg.

Webber laver også en udsøgt velkomstdrik, bærende det skønne navn: ”Rocktail”. Drinken består, selvfølgelig har man mest lyst til at sige, af Red Bull, jordbær pure, passion frugter, lime knust is, og en anelse vodka.

For de Formel 1 piloter, der måtte komme forbi, laver Webber også en drink uden alkohol, bestående af Red Bull og appelsin juice.

Hvis du skulle have et ønske om at afholde din sommerferie i det engelske, hvor turen så selvfølgelig går forbi Red Bull Racing i Milton Keynes, så besøg pubben, der kun ligger omkring en ½ times kørsel væk.
Læs mere om stedet her

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.