• Forside

Hamilton rystet

McLaren piloten og den førende i verdensmesterskabet, briten Lewis Hamilton er rystet over spionage beskyldningerne mod hans hold, men han fastholder, at holdet er uskyldigt, som Ron Dennis også har meldt ud. Det vil dog sandsynligvis påvirke den unge kører.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/7 2007 klokken 13:07

Det er ikke let at være nybegynder i Formel 1, men det er der åbenbart ikke nogle der har fortalt Lewis Hamilton, som har fået den bedste start i Formel 1 nogensinde. Men nu kommer der grus i maskineriet.

Spionagesagen, hvor McLaren og Ferrari er involveret, med dokumenteret udlevering af fortroligt materiale fra Ferraris hemmelige udviklings studier til en topmedarbejder hos McLaren.

Lewis Hamilton melder dog ud, at han ikke vil lade sig påvirke af denne sag, men det må nærmest være umuligt, ikke at tænke lidt over det, der påvirker resten af holdet så voldsomt lige nu.

Selvom der ikke er noget der tyder på, at Lewis Hamilton vil miste nogle af de mange point han allerede har kørt hjem, er frygten for det stadig til stede. Den frygt og usikkerhed den skaber, er nok det værste en ung pilot som Hamilton kan blive udsat for. Men lad os håbe, at han kan klare presset.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER