• Forside

Bourdais forsigtig overfor fremtid i F1

Selvom han lige har testet for Scuderia Toro Rosso, mener Sebastien Bourdais, at det endnu er for tidligt at bedømme, om han kan få tilbudt et sæde for 2008-sæsonen.

Af: (@bmf1.dk) d. 12/7 2007 klokken 18:07

Han har vundet Champ Car-titlen tre gange, så det næste logiske skridt er vel egentlig Formel 1?

Måske, men Sebastien Bourdais er forsigtig når talen falder på en eventuel fremtid i motorsportens kongeklasse.

Franskmanden har rigeligt at tænke over for tiden. Han har netop overstået en test for Toro Rosso på Spa, og skal tage en beslutning om han vil fortsætte i Champ Car eller skifte til F1.

"Det handler om timing og muligheder. Selvfølgelig er jeg taknemlig for at teamet har give mig en chance for at vise hvad jeg duer til. Det er nu gjort og jeg morede mig meget. Det er fedt, men intet sker automatisk i dette game," siger Bourdais.

Sebastien Bourdais, Toro Rosso tester på Paul Ricard-banen. 16.maj 2007

"Der er nu kommet en masse spændende ting frem på bordet, så nu må vi vente og se om pakken er spændende nok. Om de har brug for mig eller ej, og hvad jeg kan tilbyde dem. Vi må vente og se."

Bourdais regner med at få svar fra Toro Rosso´s chefer i slutningen af denne måned, om der er brug for ham i 2008.

Adspurgt om den seneste test har overbvist ham mere om at skifte til Formel, siger han: "Er jeg mere overbevist end hvad? Jeg mener, dette har altid været noget jeg ønskede. Dette er årsagen til at jeg er her."

"Men om det sker? Det er umuligt at sige. Som jeg sagde, så er der en masse overvejelser i jobbet, og jeg vil bare more mig."