• Forside

Gil de Ferran forlader Honda

Den tidligere US-kører Gil de Ferran, der kom til Honda som sportschef i 2005, har valgt at forlade Honda med øjeblikkelig virkning. De Ferran vil i stedet søge nye muligheder. Det offentliggjorde Honda i går.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 17/7 2007 klokken 14:07

Nick Fry, der er Honda Racing F1’s chef er ked af, at Gil de Ferran forlader teamet.

”Jeg er skuffet over, at Gil forlader holdet. Siden han kom i 2005 har vi haft et godt samarbejde. Men et Formel 1 hold er som et puslespil i den forstand, at alt skal passe sammen. Gil har i længere tid ikke følt sig tilpas med hans rolle og han føler nu, at tiden til at søge nye udfordringer er kommet. Vi håber, at Gil vil vælge at bevare hans tætte kontakt til Honda familien.”

Gil de Ferran forlader Honda Racing F1 med det samme

Selv siger Gil de Ferran:

“Jeg er naturligvis skuffet over at forlade Honda F1 teamet. Jeg har stor respekt og beundring for Honda, som jeg har haft et succesfuldt samarbejde i mere end 10 år. Min beslutning om at forlade Honda har ikke været en nem at tage. Jeg føler jeg kom til Honda for at opfylde en bestemt rolle, og det er ikke lykkedes, Jeg vil gerne takke alle i teamet for den støtte jeg har fået og jeg ønsker dem held og lykke i fremtiden.”

Et rygte siger, at Gil de Ferran er på vej til USA, hvor han skal være involveret med Hondas søstermærke Acura i ALMS serien.