• Forside

Større billetsalg end normalt

Når der i weekenden bliver afviklet Formel 1 på Nürburgring er det med endnu flere tilskuere end normalt. Arrangørerne melder om en stigning på over 12%, hvilket i Formel 1 termer svarer til omkring 20-25.000 ekstra tilskuere.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/7 2007 klokken 13:07

Nürburgring melder nu om stigende billetsalg, så man kan tale om Schumi-effekt og lignende. Den primære grund ligger sandsynligvis i, at Tyskland har mistet et af deres to sommerferieløb, hvilket naturligt giver en større efterspørgsel på det ene løb, der bliver kørt.

Walter Kafitz, der er leder af Nurburgring siger:

”På den ene side ønsker vi at bevare Formel 1 hos os, og på den anden side vil vi gerne have styr på de finansielle tab.”

Starten Nurburgring 2005

Michael Schumacher vil dog være til stede. Her vil han overvære navngivningen af ’Schumacher-S’ svinget, men chancen for at opleve den dramatiske tvekamp mellem de to mest succesrige teams med fire kørere, der virker til ikke at kunne lide hinanden trækker nok også.

Selvfølgelig er der også Nick Heidfeld, Ralf Schumacher, Nico Rosberg og sandsynligvis Markus Winkelhock at følge i weekenden foruden den GP2 førende tysker Timo Glock.