• Forside

Formel 1 piloterne nyder sommerferien

Efter en sommer med spionage og stridigheder mellem flere af Formel 1 feltets piloter, er de nu alle sendt på en lille velfortjent sommerferie, hvor det er forbudt at teste på bilerne. Med andre ord, så SKAL de holde sommerferie.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/8 2007 klokken 09:08

”Mere end nogen i Formel 1, vil mekanikere og ingeniører virkelig nyde den lille sommerferie der er lagt ind,” kom det fra BMW Sauber chefen Dr. Mario Theisen.

”Der har aldrig før været så meget stress på staben bag Formel 1 piloterne som i år.”

Hos Ferrari har Jean Todt dog ikke tænkt sig, at give ingeniørerne så meget fri, at de ikke lige kan udvikle lidt på bilen inden næste løb.

”Vi har stadig mulighed for at udvikle på vores bil, som vi kan teste i vindtunnelen, selvom der er et testforbud de næste uger,” lyder det koldt fra franskmanden, der ikke har til sinde, at lade McLaren slappe af i sommer varmen.

Ellers er der dømt ferie og måske lidt agurketid, når der igen er kommet lidt ro på, efter Lewis Hamilton og Fernando Alonso affæren, som nok skal hive lidt overskrifter et stykke tid endnu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.