• Forside

Yalla Bahrain!

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Peter Fyllgraf (pfy@bmf1.dk) d. 20/2 2006 klokken 00:02

Man må sige at de er klar i Bahrain. I tiden op til årets første Formel 1 Grand Prix, lader Bahrain op til løjerne med manér.

På det nationale museum er der en kunstudstilling, inspireret af Formel 1. Her udstiller portrætmalere, fotografer og abstrakte kunstnere deres værker. Udstillingen bærer det festligt klingende navn: Yalla Bahrain!

Den 24. februar vil Manama by danne rammen om en parade med superbiler. Der deltager blandt andet: Mini Cooper, Caterham, Hummer og Holden V8 Supercars. Også Porsche GT3 biler samt Harley Davidson motorcykler vil pryde asfalten, mens Red Bulls Stuntfly leverer varen i himlen over Bahrains hovedstad.

Et af de mere løjerlige påfund er en flok klatrenørder, der skal forcere flere af byens seværdigheder, uden brug af tekniske hjælpemidler. Der bliver løbet, hoppet, klatret og hvad de ellers kan for at slippe helskindet igennem opgaverne.

Hvis du er en af de heldige, så ved du sikkert, at du skal til fest den 10. marts kl. 17.00. Festen bliver afholdt i lokalerne ved Bahrain International Circuit.

Aftenens vært er Kronprins og chef for de væbnede styrker Shaikh Salman bin Hamad Al Khalifa. Du kan nyde klassisk musik, breakdance, ilddansere og tryllekunstnere. Menuen holdes hemmelig.

Der bydes ikke på alkohol til festen, idet Bahrain er muslimsk, så der er intet til hinder for at stå op næste dag for at se den store militærparade der slanger sig gennem det centrale Manama.

Så kan DTC på Jyllandsringen godt gå hjem og lægge sig, selvom Silkeborg Pigegarde gør et fortrinligt arbejde.