• Forside

Rossi var spild af tid

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/2 2006 klokken 12:02

Det er holdningen fra den forsvarende verdensmester Fernando Alonso, der således er tilfreds med, at Ferrari besluttede sig for at teste Valentino Rossis evner som Formel 1 kører af i løbet af vintertesten.

Alonso mener, at han slet ikke formåede at vise noget potentiale som Formel 1 pilot, til trods for den megen køretid han fik.
Men hvorom alting er, så indrømmer spanieren, at Rossis testarbejde, har medført en ekstra interesse omkring sporten, som alle kun kan være tilfredse med.

”Jeg er meget glad for at Rossi fik lejlighed til at teste med Ferrari,” kom det fra Alonso. ”Ferrari har mistet værdifuld testtid, hvilket kun kan være til gavn for os andre,” tilføjede han spydigt.

”Lad ham dog komme med i Formel 1,” kom det yderligere fra Alonso. ”Det vil give sporten mere medie bevågenhed og samtidig stække Ferrari.”

Mange har udtalt, at de mener Rossi har et stort talent og at han uden tvivl vil blive en stærk Formel 1 pilot, en holdning Alonso på ingen måde deler.

Alonso tror ikke på Rossis talent.

”Man kan selvfølgelig ikke vide hvor god han egentlig er, før han har kørt et løb, men jeg tror det vil være svært for ham,” kom det uddybende fra verdensmesteren.

”Det er da slet ikke umuligt, at Rossi kan komme på podiet, men jeg ville også komme på podiet i Motor GP, hvis jeg fik den fornødne tid til at teste,” udtalte den selvsikre spanier, der dermed mener han er betydeligt bedre til at omstille sig fra fire hjul til to, end den tidligere verdensmester Michael Schumacher.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.