• Forside

Fisichella: I år vil jeg vinde

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 20/2 2006 klokken 13:02

Renaults Giancarlo Fisichella har efter eget udsagn indstillet sigtekornet til øverste trin på sejrspodiet i Bahrain d. 12. marts.

Foruden en sejr i sæsonåbneren i Bahrain, sigter Giancarlo Fisichella ligeledes efter intet mindre end sejren i det samlede mesterskab i 2006.

”Ja, jeg håber at vinde i Bahrain, men den vigtigst ting er at vinde i resten af sæsonen og score mange point,” udtaler Fisichella. ”Sidste år havde jeg nogle problemer, så der var ikke tilstrækkeligt med points til at kæmpe med om mesterskabet. I år vil jeg vinde.”


R26 på banen i Jerez. Iflg. Fisichella er den væsentligt forbedret i forhold til 2005.

Renault-køreren havde ellers en perfekt start i 2005, hvor han vandt sæsonåbningen i Australien, men derefter gik det ned ad bakke, og italieneren kom først tilbage på podiet 15 runder senere, i sit ”eget” Italiens Grand Prix, hvor han sluttede som nr. 3.

Sæsonen 2005 sluttede derfor med en samlet 5. plads til Fisichella, men bl.a. på grund af Renaults nye R26 model tror han på et bedre resultat i år.

”Den er god,” siger han. ”Jeg har en god følelse med R26. Jeg føler mig tilpas i bilen, og vi har gjort store fremskridt i forhold til sidste år, specielt med bagpartiet af bilen. Den er mere stabil under nedbremsning i midten af svingene og traction control’en er forbedret.”

”Selvom vi har mistet noget motorkraft efter skriftet til V8 motoren, så har vi bestemt taget et stort skridt fremad med den nye bil.”

”Den passer fint til mig, og tingene forbedres dag for dag og min følelse med bilen bliver bedre og bedre. I øjeblikket koncentrerer jeg mig om arbejdet, og jeg har en god følelse med sæsonen,” slutter Fisichella.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.