• Forside

Kimi vil banke McLaren

Ferraripiloten Kimi Räikkönen melder ud, at han er klar til at uddele øretæver til McLaren i den kommende weekend, der igen er et alt eller intet løb for finnen. ”Jeg har til mål, at slutte foran alle dem der er foran mig i mesterskabet.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/9 2007 klokken 15:09

Kimi Räikkönen er inden weekendens Grand Prix på Monza, 16 point efter den førende i mesterskabet, briten Lewis Hamilton. En føring Hamilton har opnået som følge af utrolig moden kørsel, men også en føring der er blevet relativt stor, som følge af Ferraris fejl.

Inden løbet har Kimi Räikkönen derfor meldt ud, at hele holdet skal oppe deres indsats, hvilket han ikke er bange for at sige, også tæller hans egen.

”Vi skal have lukket hullet op til Fernando Alonso og Lewis Hamilton så meget som muligt, jo mere vi kan tage fra dem, jo bedre er det for Felipe og jeg,” kom det meget målrettet fra Kimi Räikkönen.

Der er kun 5 løb tilbage i år, så alle løb er vigtige, hvis Ferrari skal have en chance for at vinde bare et af de to verdensmesterskaber der er på spil.

”Vi bliver nødt til at give os 110 % og der er ingen plads til fejltagelser,” kom det direkte fra finnen.
Han har dog ingen illusioner om, at det bliver et let løb for dem, efter at have set McLarens styrke under sidste uges testarbejde på Monza. Men de vil få kamp til stregen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER