• Forside

Ferrari ændrer testprogram

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/2 2006 klokken 10:02

Efter mange problemer med den nye Ferrari 248 F1 er der meget der tyder på, at Ferrari vender hjem til Europa efter dagens test i Bahrain.

Planen var ellers, at de ville blive i ørkenen helt op til åbningsløbet, men de mange problemer de har haft betyder, at de er løbet tør for reservedele og derfor højst sandsynligt vender hjem til deres egen testbane allerede i morgen.

Senest havde Schumacher problemer med motoren. Disse hang angiveligt hang sammen med kølingen, og kræver derfor en modifikation af indsugningen.


Filipe Massa tester på Fiorano

248 F1 skulle ellers nu være udstyret med de aerodynamiske komponenter, som bilen vil stille til start med, når Formel 1 sæsonen skydes i gang i Sakhir om under tre uger.

Problemerne bekymrer dog ikke Ferrari mere end som så. De lover således, at de nok skal være klar til tiden, men at de ønsker at være tættere på fabrikken, hvis der mod forventning skulle opstå flere problemer med testarbejdet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER