• Forside

Ralf forlader Toyota

Nu kunne han ikke trække den længere i ørerne. Ralf Schumacher har indset, at tiden hos verdens største bil-mærke, er slut. Nu leder han efter nye udfordringer

Af: (@bmf1.dk) d. 1/10 2007 klokken 19:10

Det har været en officiel hemmelighed gennem store dele af sæsonen, at Ralf Schumacher ikke ville blive hos Toyota efter dette års mesterskab. Og nu er det så endelig bekræftet, fra Ralf selv.

"Jeg har ventet i årevis på en konkurrencedygtig bil. Efter at have været hos Toyota de sidste tre år, har jeg valgt at se mig om efter en ny udfordring." siger Ralf Schumacher på sin hjemmeside.

Dermed er samarbejdet definitivt slut mellem Toyota og Schumacher. Tidligere på året, skar Ralf endda en ordentlig portion af sin årsløn, men lige meget hjalp det.

Jarno Trulli og Ralf Schumacher på den våde bane.

"For mig er det finansielle aspekt langt mindre vigtigt, end chancen for at være involveret i udviklingen af bilen og være succesfuld bagefter."

2007 er Ralf´s værste sæson, siden debuten i 1997. Han forlader nu Toyota og team-kollega Jarno Trulli, men beslutningen er forståelig nok. Begge sider af bordet har nogle ting der skal tales ud omkring, og over de næste par uger, vil Ralf få meget travlt for at sikre sig et sæde til 2008-sæsonen.

Sessionsresultat

Bemærk! Det angivne dæk viser hvilken compound som køreren har kørt med.

P. Grid Kører Team Dæk Tid Stop Point
Pirelli dæktyper:
W
= Regnvejrsdæk ("Wet")
I
= Regnvejrsdæk til let regn ("Intermediate")
H
= Hard dæk
M
= Medium dæk
S
= Soft dæk


Hvis dækket ikke er farvet, så betyder den angivne cirkel følgende:
P
= Pirelli (1950 - nu)
G
= Goodyear (1964 - 1998)
M
= Michelin (1978 - 2006, ikke alle år)
B
= Bridgestone (1997 - 2010)

RELATEREDE NYHEDER