• Forside

F1.08 præsenteres 14. eller 15. januar

BMW Sauber har ikke længere noget at kæmpe om i årets Formel 1 mesterskaber. Andenpladsen er sikret i konstruktørernes mesterskab. Femtepladsen er sikret Nick Heidfeld. Derfor rettede BMW Sauber al deres fokus mod 2008 for et par uger siden.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 2/10 2007 klokken 12:10

Uden udsigt til yderligere avancement i årets Formel 1 mesterskab har BMW Sauber rettet deres fokus mod 2008. En god forberedelse og tidligt ud på testbanerne er en god måde at starte et angreb på verdensmesterskabet på. Det ved BMW Sauber, og derfor lancerer de næste års model tidligt.

14. eller 15. januar vil BMW Sauber præsentere deres første eksemplar af F1.08. Bilen som skal sikre BMW Sauber deres første sejr under eget navn. BMW Sauber har dog ikke fortalt, hvor præsentationen finder sted, men et godt bud vil være på en af de spanske testbaner. Valencia eller Barcelona plejer at være to godt brugte steder til præsentation af nye biler.

Launch af BMW Sauber F1.07

Vi ved, at Robert Kubica og Nick Heidfeld igen vil forsvare BMWs farver i 2008. Det er til gengæld mere usikkert, hvad teamets testkører hedder. Timo Glock sættes i forbindelse med Toyota. Sebastian Vettel er Toro Rosso kører. Måske navnet Nico Hülkenberg er et navn vi kommer til at høre nærmere til i den forbindelse sideløbende med et avancement til GP2 eller endnu et år i F3 Euro Series.