• Forside

Williams er fortrøstningsfulde

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 23/2 2006 klokken 11:02

På trods af at Williams igen oplever en periode uden fabriksstøtte, så er hele Williams holdet fortrøstningsfulde omkring deres chancer i 2006. Resultatet fra 2005 skal forbedres og der er mange ting, som peger på, at det kan lade sig gøre.

Williams FW28 chassiset er mere en revolution end en evolution af FW27 chassiset, som havde store aerodynamiske problemer sidste år. Førstekører Mark Webber udtaler: ”Dette års bil er et stort skridt fremad sammenlignet med sidste års bil. FW28 har tilbragt meget tid i vindtunnellen, og jeg håber det resulterer i en højere pace.”

Bagenden på FW28 er designet meget aggressivt siger Mark Webber. Den nye Cosworth V8 motor er jokeren, der enten bringer Williams langt frem eller falder helt igennem.

De fleste tror dog, at motoren er så god, at den er på højde med Honda, Renault og Ferrari motoren, og langt bedre end Mercedes motoren.


Mark Webber tror Williams kan overraske i år

Mark Webber siger om motoren: ”Cosworth har bygget en super motor til os. Jeg håber vi får et rigtig godt år. Der er dog stadig en masse ukendte faktorer vi endnu ikke har oplevet.”

Vi er nok mange, der glæder os til at se, hvad Williams teamet har opnået over vinterperioden. Deres testtider har været gode, og begge kørere burde være af en kaliber, hvor de kan holde bilen fremme i den bedste halvdel af feltet.