• Forside

En Ferrari i garagen og en Ferrari i hånden

For de fleste er drømmen om en Ferrari nok. De færreste af os får alligevel en Ferrari i garagen, men nu kan vi få en anden Ferrari og det er ikke en laptop. I anledning af Ferraris 60 årsjubilæum har man designet en mobiltelefon.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 3/10 2007 klokken 08:10

Skulle man have lyst til en ny mobiltelefon og samtidig have ca. 145.000 kroner for meget, så tilbyder Ferrari nu en mobiltelefon lavet i samarbejde med Nokia. Noget billigere end de penge, som en ny eller brugt Ferrari koster.

Telefonen kommer kun i 60 eksemplarer, så oplaget er meget begrænset. Den vil kunne købes hos udvalgte forhandlere i London, Paris, Singapore og Hong Kong. Men med den prismærkat er det også tvivlsomt, at Sonofon skulle finde på at importere telefonen med mindre en lottovinder skulle have lyst til at lægge de knap 145.000 kr (18.000 euro), som telefonen koster. Dertil kommer lige abonnementet.

Nokias specielle Ferrari telefon til 18.000 euro

Elizabeth Maragh fra Vertu, der producerer telefonen siger:

”Vi har arbejdet meget hårdt på at udvikle denne limited edition på 60 telefoner. Detaljerne på telefonen er inspireret af numrene på Ferrari bilerne.”

Målgruppen for denne telefon er nyrige fra Kina, Indien, Rusland og de mellemøstlige lande. Nokias Ferrari telefon er noget af det mere eksklusive. Så kan Samsung godt glemme deres Geirgio Armani, Dolce & Gabbanas guldfarvede RAZR mobil og LG med deres Prada designede telefon.

Mon Kimi Räikkönen eller Felipe Massa får en telefon som bonus for at vinde verdensmesterskabet.