• Forside

Kovalainen ud, Alonso ind

Heikki Kovalainen kan til trods for de gode takter, måske godt være på vej ud af Renault holdet igen, for at gøre plads til den forsvarende verdensmester, Fernando Alonso. Giancarlo Fisichella passer bedre til Fernando Alonso.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/10 2007 klokken 10:10

Det er ikke nogen hemmelighed, at Flavio Briatore meget gerne så Fernando Alonso tilbage hos Renault, men mens de fleste har været overbeviste om, at det var Giancarlo Fisichella der stod til at skulle forlade holdet, er der noget der tyder på, at det er den unge finske pilot, Heikki Kovalainen der sidder på det yderste sæde, til trods for hans flotte resultater over den sidste del af sæsonen.

”Jeg har fortalt Alonso, at så snart han er fri for sin kontrakt med McLaren, vil jeg have ham tlbage på holdet,” udtalte Briatore forleden.

Renault har endnu ikke bekræftet, hvem der skal køre for dem til næste år. Men mens de fleste har været overbeviste om, at Giancarlo Fisichella med meget stor sandsynlighed ville ryge ud, især hvis Fernando Alonso skulle komme tilbage, så siges det nu, at det er Kovalainen der vil ryge, men kun hvis det lykkes for Briatore at få en aftale på plads med den dobbelte verdensmester.

Men om det bliver slemt for finnen, er der ikke meget der tyder på, da han angiveligt ville blive brugt som udveksling for Alonso og således komme til McLaren eller Prodrive.

Der er meget der tyder på, at Alonsos fremtid vil blive kendt allerede efter Kinas Grand Prix på søndag, hvis det vel at mærke lykkes for Lewis Hamilton at sikre sig mesterskabet der.


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.