• Forside

Kimi Räikkönen hurtigst i Kina

Meget tidlig morgen dansk tid, startede Formel 1 feltet på træningen op til Kinas Grand Prix, der bliver kørt på søndag. Kimi Räikkönen var hurtigste mand, selvom det hold hårdt.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/10 2007 klokken 10:10


Under dagens anden træning, viste Kimi Räikkönen igen, at han er i Kina for at vinde og dermed forhåbentlig holde liv i mesterskabshåbet til sidste løb i Brasilien.

Det var finnen der var hurtigst ved begge træninger i dag, men den sidste var det kun lige at det holdt.
0,006 sekund var afstanden fra Kimi Räikkönen, ned til Fernando Alonso i McLaren.

Tredje hurtigst var Felipe Massa, der kun var 23 tusindedele sekund efter Räikkönen, eller 17 tusindedele efter Alonso. Så afstanden mellem de tre hurtigste, var faktisk ikke til at få øje på, men afstanden til den fjerde hurtigste mand på banen, en vis Hr. Hamilton, var på næsten tre tiendedele.

Toyota viste gode takter, ved at have Jarno Trulli fremme på femte pladsen og Ralf Schumacher fremme på syvende pladsen.

Mark Webber viste, at han igen vil være med helt fremme, ved at kile sin Red Bull racer ind mellem de to Toyotaer, som sjette hurtigst.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.