• Forside

Hamilton trækker teltpælene op

Det er ikke med stor glæde, at de motorsportsglade briter har set deres nye stjerne, Lewis Hamilton, rykke sin bopæl til Schweiz for at slippe billigere i skat. Hamilton er tilsyneladende ligeglad.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/11 2007 klokken 19:11

Det er Geneve der bliver bopæl for den unge brite, der i sin debut sæson havde mulighed for at vinde verdensmesterskabet, men som følge af manglende erfaring, måtte se sig henvist til andenpladsen.
Ikke fordi der er nogle der skal få hans præsentation til at virke ringe.

Nu er der begyndt at komme penge i kassen, hvilket betyder at han i stil med så mange andre kendte Formel 1 piloter, har valgt at flytte sin bopæl til det mere skattebegunstigede land Schweiz.

Fernando Alonso og Michael Schumacher har begge valgt at residere i alpelandet, da man her selv kan bestemme hvor meget man vil betale i skat, uanset hvor stor indkomst man så måtte have.

Men mens Hamilton er en glad Schweizer, er der en motorsports glad befolkning i England, der ellers lige var så glade, som nu er noget skuffet over den mørke brites beslutning.
Men mon ikke det bliver glemt, når 2008 sæsonen bliver skudt i gang?

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.