• Forside

McLaren skal have en holdspiller

Efter en sæson med en Fernando Alonso der ikke ønskede at samarbejde, er Lewis Hamilton overbevist om, at den Formel 1 pilot der skal ind og udfylde sædet hos McLaren efter spanieren, skal være en ægte holdspiller. ”Det er vigtigt for holdet, at han er en holdspiller.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/11 2007 klokken 13:11


Lewis Hamilton ser sig selv som en holdspiller og ser gerne, at den pilot der får tildelt det ledige sæde, vil være af samme støbning som ham selv.

”Jeg håber inderligt at jeg få en holdspiller ind som holdkammerat,” kom det fra den hurtige brite. ”Hvem det så end bliver, skal vi have endnu en holdspiller på holdet.”

Hamilton siger at han ikke har nogen ide om hvem hans nye kollega kan blive, men indrømmer at han gerne så Nick Heidfeld i bilen ved siden af ham, men indrømmede også, at han var udmærkede klar over, at han har en kontrakt med BMW.

”Nico Rosberg, Heikki Kovalainen eller Adrian Sutil er alle navne jeg har hørt nævnt, men om det kan blive en af dem, har jeg ingen anelse om,” kom det hudløst ærligt fra Lewis Hamilton.

Han udtaler dog, at de tre piloter alle vil være særdeles interessante at få på holdet, men vil ikke pege på en frem for de andre, da alle er fantastiske ifølge briten.

Ifølge Frank Williams udtalelser, er Nico Rosberg ikke en mulighed, men mon ikke ridderen af Williams holdet, vil lade sig overtale, hvis der er penge nok på spil.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER